Τηλεφωνικές Παραγγελίες: +(30)2109406022

  • Αναζήτηση με Κωδικό

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός ενός μήνα από την παραλαβή της παραγγελίας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Σε περίπτωση επιστροφής μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας , ο πελάτης μπορεί να προβεί σε αλλαγή των προϊόντων του με οποιοδήποτε άλλο είδος της συγκεκριμένης σεζόν.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΙΤΚΑΤΑΣΤΕΙΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΝΔΥΜΑ/ΥΠΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ. Οι συσκευασίες των προϊόντων πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση (π.χ. τα κουτιά των παπουτσιών δεν πρέπει να είναι αλλοιωμένα).


Για λόγους υγιεινής δεν αλλάζονται τα παρακάτω προϊόντα:

  • Εσώρουχα
  • Μαγιώ
  • Κάλτσες
  • Καλσόν

Οι αλλαγές των προϊόντων μας γίνονται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας, στο τηλέφωνο 210 9406022.


Ύστερα από συνεννόηση με το κατάστημά μας, μας επιστρέφετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και εντός 5-7 εργάσιμων ημερών αποστέλλεται από εμάς η νέα σας παραγγελία. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται στη διεύθυνση: Στρύφων Αγγελική, Κατάστημα “ΦΑΝΤΑΣΙΑ”, Λεωφ. Μαρκυγιάννη 74, Μοσχάτο, 18344 και τα έξοδα της αποστολής επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή το Τιμολόγιο Δελτίο Αποστολής. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν και με παρουσία σε οποιοδήποτε φυσικό μας κατάστημα. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μπορείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Η νέα σας αγορά θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από αυτή των επιστρεφόμενων ειδών.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ελπίζουμε να μείνατε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.